Saradnja

Pozdrav svim poslovnim partnerima!

Agromagazin je vaša omiljena destinacija za vesti i članke iz oblasti poljoprivrede, zemljoradnje, organske proizvodnje i proizvoda, života na selu i srodnih oblasti i tema. Ako želite da podržite naš projekat i istovremeno reklamirate svoj biznis, sada je pravo vreme da se uključite u našu ponudu oglašavanja!

Nudimo vam priliku da se oglašavate putem banera i autorskih tekstova na našem portalu, koji posećuju brojni čitaoci iz Srbije i regiona. Cena za ovaj paket iznosi samo 500 EUR mesečno + PDV, a uključuje jedan glavni banner, nekoliko pomoćnih banera i tri vaša autorska teksta. Tekstove možemo i mi da izrađujemo, uz vaše video ili foto materijale, sa izlaznim linkovima ka vašem sajtu ili društvenim mrežama.

Sigurno primećujete da postoji već postoji mnogo oglasa koji nisu uvek relevantni za naše čitaoce. Zato želimo da ostvarimo saradnju koja će omogućiti razvoj našeg portala i relevantne informacije kroz banere za naše čitaoce. To znači da postojeći način oglašavanja uklanjamo i postavljamo vaše banere.

Svi naši čitaoci su strastveni zaljubljenici u poljoprivredu i seoski način života, pa će vaša reklama biti ciljana i usmerena na pravu publiku. Takođe, vaši autorski tekstovi će biti objavljeni uz naše članke i garantuju vam dodatnu vidljivost i prepoznatljivost.

Uz našu podršku i vaše kvalitetne reklame, zajedno možemo da unapredimo poljoprivrednu industriju i život na selu.
Kontaktirajte nas već danas kako bi ugovorili saradnju i postali partneri u ovom projektu!

Srdačan pozdrav,

Agromagazin tim
info@agromagazin.rs